AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye saldırmak

Kahve falında kediye saldırmak

Kahve falında kediye saldırmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında kediye saldırmak gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında kedinin saldırdığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kediye saldırmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Kahve falında yavru kedinin saldırdığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında kedilerin saldırdığını görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir