AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından kovalanmak

Kahve falında asker tarafından kovalanmak

Kahve falında asker tarafından kovalanmak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından kovalanmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına alamet eder.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında şeytan tarafından kovalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan tarafından kovalanmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında zombi tarafından kovalanmak işlerine yeni işler katacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, günahlarına tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir