AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga boku görmek

Kahve falında karga boku görmek

Kahve falında karga boku görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ona şifa olmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga boku gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında karga boku görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında karga yakalamak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kargayla konuşmak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi ve karga görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyük karga görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında karga doğurmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kargayı kovmak sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında karga yakmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir