AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli elbise görmek

Kahve falında kareli elbise görmek

Kahve falında kareli elbise görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kareli elbise gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Kahve falında kareli elbise görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kareli elbise giymek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kareli kağıt görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kareli ceket giymek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında karetta görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, geç de olsa huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kareli defter görmek yaşanan yokluğun biteceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kareli etek giymek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir