AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak

Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak

Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kolaylık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşle telefonda konuşmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenle telefonda konuşmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda askerle konuşmak güvensizlik duymaya, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyle telefonda konuşmak dış ticarete atılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir