AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla küsmek

Kahve falında kocasıyla küsmek

Kahve falında kocasıyla küsmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında kocasıyla küsmek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kocasıyla küsmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, daha zengin hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasına küsmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla küsmek içine düşen fesada yeniliceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenle küsmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla küsmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya küsmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya küsmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesle küsmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir