AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle küsmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye küsmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiye küsmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle küsmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine küsmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle küsmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir