AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışmak sinirlenmek

Kahve falında tartışmak sinirlenmek

Kahve falında tartışmak sinirlenmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tartışmak sinirlenmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Kahve falında tartışmak sinirlenmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirden konuşamamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında sinirlenmek bağırmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya sinirlenmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sinir hastası görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinir olduğun birini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında sinirle bardak kırmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir