AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi kesmek

Kahve falında kardeşi kesmek

Kahve falında kardeşi kesmek işinden evine gidip geleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşi kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin elini kesmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin tırnağını kesmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kesmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, helal kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin parmaklarını kesmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek kötü günler geçireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir