AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin karısını görmek

Kahve falında kardeşinin karısını görmek

Kahve falında kardeşinin karısını görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin karısını gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Kahve falında kardeş karısı görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Kahve falında kardeş karısını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşinin karısını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek yalan söylemeyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kardeşimin karısını görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin karısını görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak hayırlı olayların yaşanacağına, çok üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir