AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının öldüğünü duymak

Kahve falında karısının öldüğünü duymak

Kahve falında karısının öldüğünü duymak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, ibadete ağırlık verileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında karısının öldüğünü duymak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına alamet eder.

Kahve falında karısının sesini duymak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını öldüğünü görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karısını öldü görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını öldürmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karısı ölmek zararını tamamen kapatacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında karısının öldüğünü görmek küskünlük yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir