AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeş karısı görmek

Kahve falında kardeş karısı görmek

Kahve falında kardeş karısı görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında kardeş karısı gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kardeş karısı görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret eder.

Kahve falında kardeş karısını görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşimin karısını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşinin karısını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin karısını görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi karısıyla evlenmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir