AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeş karısını görmek

Kahve falında kardeş karısını görmek

Kahve falında kardeş karısını görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aileden ayrı kalınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, darp edileceğine inanılır.

Kahve falında kardeş karısını gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek büyük sorunlar yaşanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında kardeş karısı görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşinin karısını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşimin karısını görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin karısını görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına alamet eder.

Kahve falında kardeş karısını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boşanmış karısını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir