AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin karısını gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Kahve falında erkek kardeşinin karısını görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin karısını görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin karısıyla evlenmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kardeş karısı görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında kardeş karısını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşimin karısını görmek büyük işlere girileceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin karısını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında karısını başka erkeklerle görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir