AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin işediğini görmek

Kahve falında kardeşinin işediğini görmek

Kahve falında kardeşinin işediğini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin işediğini gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında kardeşinin işediğini görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, istihdam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında böcek işediğini görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalettir.

Kahve falında küvete işediğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işediğinizi görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında eline işediğini görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sokağa işediğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir