AnaSayfa / Genel / Kahve falında işediğinizi görmek

Kahve falında işediğinizi görmek

Kahve falında işediğinizi görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında işediğinizi gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Kahve falında bir yere işediğini görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin eve işediğini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne işediğini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek kudretinin yerine geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek daha sık bir araya geleceğine, keder yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üzerine birinin işediğini görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir