AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin doğacağını görmek

Kahve falında kardeşinin doğacağını görmek

Kahve falında kardeşinin doğacağını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin doğacağını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında kardeşinin doğacağını görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında doğacak kardeşini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğacak bebek görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak erkek çocuğunu görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak kızını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir