Kahve falında doğacak kardeşini görmek

Kahve falında doğacak kardeşini görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak kardeşini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında doğacak kardeşini görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin doğacağını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında doğacak bebeğin öldüğünü görmek kısmetin kapanacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğin yüzünü görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak kızını görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında doğacak oğlunu görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir