AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, inancının zayıflayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçin.

Kahve falında doğacak çocuğun erkek olduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında doğacak erkek çocuğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında doğacak çocuğu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine yorulur.

Kahve falında doğacak çocuğunu görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında doğacak çocuğunu özürlü görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Kahve falında doğacak çocuğunu emzirmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir