AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini yanmış görmek

Kahve falında kardeşini yanmış görmek

Kahve falında kardeşini yanmış görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini yanmış gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini yanmış görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında para yanması görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış çanta görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ev yanması görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış bir ev görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmamış sigara görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış yorgan görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir