AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev yanması görmek

Kahve falında ev yanması görmek

Kahve falında ev yanması görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin artacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret eder.

Kahve falında ev yanması gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında ev yanması görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yan yatmış ev görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış sönmüş ev görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yan yana ev görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış bir ev görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış ev görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir