AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini öldürmeye çalışmak

Kahve falında kardeşini öldürmeye çalışmak

Kahve falında kardeşini öldürmeye çalışmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında kardeşini öldürmeye çalışmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak yapılan hataların tekrarlanacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında balık öldürmeye çalışmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan öldürmeye çalışmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir