AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yönetici makamına oturacağına, küslükleri gidereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, düzeninin yıkılmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında böceği öldürmeye çalışmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında böcek öldürmeye çalışmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceği öldürmeye çalışmak artık kötü günler yaşamayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yılanı öldürmeye çalışmak işini layığı ile yerine getireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında balık öldürmeye çalışmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine yorulur.

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak sonunda maddi zarara gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir