AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşten tokat yemek

Kahve falında kardeşten tokat yemek

Kahve falında kardeşten tokat yemek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşten tokat yemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Kahve falında kardeşten tokat yemek rütbesinin artacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kardeşine tokat atmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe tokat atmak zor zamanlar geçireceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tokat yemek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabadan tokat yemek kişinin geçiminin zorlaşacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, canla başla çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir