AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan mezar görmek

Kahve falında kardan mezar görmek

Kahve falında kardan mezar görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kardan mezar gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Kahve falında kardan mezar görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş karda yürümek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda mahsur kalmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında karda bisiklete binmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında terlikle karda yürümek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün kartını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda kaymak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda görmek iflasın eşiğine geleceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir