AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yürüyememek

Kahve falında karda yürüyememek

Kahve falında karda yürüyememek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında karda yürüyememek gördüyseniz:

  • Özgürlüklerinizi kısıtlayan veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında arabayla karda gitmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karda çiçek toplamak kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün kartı almak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, problemlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda uyumak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karda halay çekmek yeni fırsatlar sunulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karda uzanmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir