AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün kartı almak

Kahve falında düğün kartı almak

Kahve falında düğün kartı almak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kazancının her geçen gün artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine inanılır.

Kahve falında düğün kartı almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında düğün kartı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet eder.

Kahve falında düğün kartı almak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendi düğün kartını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında düğün kartı dağıtmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bankamatik kartı görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda araba kullanmak bir ortaklık kurulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karda çiçek görmek özel hayatının renkleneceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kredi kartlarını çaldırmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir