AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda oturmak

Kahve falında karda oturmak

Kahve falında karda oturmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karda oturmak gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında karda oturmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında karda oturduğunu görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kart kırmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında karda dans etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğün kartını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda yürümek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kardan sonra güneş görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karda uçmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir