AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda dans etmek

Kahve falında karda dans etmek

Kahve falında karda dans etmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda dans etmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karda dans etmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda dans etmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek her istediğini alabileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulur.

Kahve falında ölen biriyle dans etmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada dans etmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla dans etmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla dans etmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir