AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hakkıyla kazanca, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşıyla sevgili olmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek sorunların bir bir çözüleceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımı sevgilisiyle görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla sevgilini görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir