AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında arkadaşıyla sevgili olmak

Kahve falında arkadaşıyla sevgili olmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek doğruluktan ayrılmayacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşla sevgili olmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisi olarak görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir