AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını sevgili görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek dertlerinin biteceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında iş arkadaşınla sevgili olmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ve sevgilisini görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olduğunu görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşınla görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir