AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan kaçmak

Kahve falında karanlıktan kaçmak

Kahve falında karanlıktan kaçmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında karanlıktan kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında karanlıktan kaçmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerden kaçmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta köpekten kaçmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta birinden kaçmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta abdest almak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kendini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yolda araba kullanmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir