AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta abdest almak

Kahve falında karanlıkta abdest almak

Kahve falında karanlıkta abdest almak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta abdest almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında karanlıkta abdest almak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini karanlıkta görmek ekmeğinin azalmayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta ayetel kürsi okumak kendi işini kurmak için adım atacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta birinden kaçmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü karanlıkta görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yer görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yılan görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir