AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kendini görmek

Kahve falında karanlıkta kendini görmek

Kahve falında karanlıkta kendini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kudret sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta kendini gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta aramak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını karanlıkta görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta fare görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlığı görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve yağmur görmek kafasının rahat olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünel görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, onlardan büyük hayır göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir