AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa girip çıkmak

Kahve falında karanlığa girip çıkmak

Kahve falında karanlığa girip çıkmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında karanlığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta dışarı çıkmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak geçim derdi yaşamayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karanlık odadan çıkmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında karanlıktan çıkmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir