AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta sevdiğini gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini karanlıkta görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ateş görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta kavga etmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zifiri karanlıkta kalmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında işyerini karanlık görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir