AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini karanlık görmek

Kahve falında işyerini karanlık görmek

Kahve falında işyerini karanlık görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında işyerini karanlık gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında karanlık işyeri görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerini karanlık görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi karanlık ev görmek rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta at görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak zahmetli bir işin sona ereceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak iş hayatında çok zarar edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir