AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ses duymak

Kahve falında karanlıkta ses duymak

Kahve falında karanlıkta ses duymak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, mutsuz ve hasta olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta ses duymak gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta ses duymak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalga sesi duymak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fren sesi duymak her zaman haklının yanında olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında köpek sesi duymak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fare sesleri duymak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon sesi duymak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azrailin sesini duymak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir