AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta oturmak

Kahve falında karanlıkta oturmak

Kahve falında karanlıkta oturmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında karanlık yerde oturmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta oturmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık evde oturmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, adının yayılacağına yorulur.

Kahve falında karanlık odada oturmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta bağırmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlığa girip çıkmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında karanlığa düşmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına delalet eder.

Kahve falında karanlığa doğru yürümek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir