AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkda yürümek

Kahve falında karanlıkda yürümek

Kahve falında karanlıkda yürümek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkda yürümek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında karanlık yürümek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında karanlık dağda yürümek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yürümek maddi gücünü yitireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zifiri karanlıkta yürümek zor günlerden geçeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek çok mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek hayırlı adımlar atacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yollarda yürümek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gece karanlıkta yürümek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir