AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan yürümek

Kahve falında karanlıktan yürümek

Kahve falında karanlıktan yürümek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hem hayatının kurtulacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında karanlıktan yürümek gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek kendisini iyi hissetmeyeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık yürümek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yollarda yürümek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında gece karanlıkta yürümek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alaca karanlıkta yürümek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir