AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta güneş görmek

Kahve falında karanlıkta güneş görmek

Kahve falında karanlıkta güneş görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta güneş gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Kahve falında karanlıkta güneş görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında güneşi karanlık görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında güneş batarken görmek büyük zararlara uğrayacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında güneş altında kalmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş resmi görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Kahve falında güneşi ellemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir