AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğmasını izlemek

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında güneşin doğmasını izlemek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş doğması görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin doğmadığını görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş doğmadığını görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğini görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında doğmamış oğlunu görmek ters giden işlerin düzeleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış bebeğini emzirmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir