AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda bulunmak

Kahve falında uzayda bulunmak

Kahve falında uzayda bulunmak bahtının da çok parlak olacağına, önünün açılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işarettir.

Kahve falında uzayda bulunmak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında uzayda bulunmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay gemileri görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaylı ufo görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayan sakal görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Kahve falında uzay boşluğunda olmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir