AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta aramak

Kahve falında karanlıkta aramak

Kahve falında karanlıkta aramak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hasta ve zor geçireceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta aramak gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında karanlıkta aramak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında karanlık sokakta yürümek cesaretinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık deniz görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan korktuğunu görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde oturmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir