AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bahçe görmek

Kahve falında karanlık bahçe görmek

Kahve falında karanlık bahçe görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, istediği projeleri yapamayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bahçe gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Kahve falında karanlık bahçe görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında karanlık yerden kaçmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta kurt görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta koştuğunu görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir