AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kafasının rahat olacağına yorulur.

Kahve falında evin karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında evin karanlık olduğunu görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında evini karanlık görmek zenginliğe, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evin içini karanlık görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık olduğunu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta köpekten kaçmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta yıldız görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir hava görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir