AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yerde olmak

Kahve falında karanlık yerde olmak

Kahve falında karanlık yerde olmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında karanlık yerde olmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Kahve falında karanlık bir yerde koşmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde kalmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında karanlık yerde oturmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında karanlık yerde olmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir yerden çıkmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerden geçmek eline güzel fırsatların geçeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde yürümek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yerde ağlamak muradın gerçekleşeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir