AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir odaya girmek

Kahve falında karanlık bir odaya girmek

Kahve falında karanlık bir odaya girmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında karanlık bir odaya girmek onlardan taraf hayır göreceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık odaya girmek zenginliğe, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık odada namaz kılmak hayırlı işe, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık odada kalmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık odaya kapatılmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık odada oturmak maddi gücünün artacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini karanlık odada görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında odayı karanlık görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir